Ett hus

Nu har vi packat så många flyttlådor att jag har tappat räkningen för länge sedan. Det mesta av det vi äger finns för tillfället i lådor, medan det vi allra helst skulle ta med oss – människorna – ju inte kommer att följa med. Två av de allra, allra bästa var här ikväll och jag mäktade inte ta in att det kanske (läs: troligtvis) var sista gången vi fick ha dem hos oss här i Helsingfors.

Men det tröstar lite att veta att det står ett hus 430 kilometer härifrån och väntar på oss. Tänk att lådorna ska packas upp just där! Och det tröstar ännu mer att tänka på att människorna i vårt liv nu kommer att bli ännu fler. De som finns här finns ju kvar i vårt liv och de nya som ännu inte finns kommer att göra livet ännu rikare.

Är det möjligt?

Ja, jag vågar tro det. Just i kväll vågar jag verkligen tro det.

Huset.

6 thoughts on “Ett hus

  1. Välkommen! Ni flyttar in när byn håller på att bli som vackrast. Här omkring finns många fina promenadstråk. Kanske ses vi på nån av mataffärerna. 😊

  2. Ni är efterlängtade. Och det är väl inte så bråttom med att packa upp ALLA lådorna. Prästgårdsvinden är otroligt rymlig, Kan användas både som förråd och som torkrum, allt efter behov.

  3. Ja, välkomna är ni. Vår by är vacker och vänlig och det är lätt att trivas. Vi flyttade hit för ett par år sedan och har trivts väl. Än en gång, varmt välkomna.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s