Om det är något speciellt med honom

Hösten 2002 lärde jag känna två sjukt bra män. Den första är numera min svåger och den andra är numera min man. Den första först och den andra sedan. I dag i flyttröjet hittade jag ett utskrivet lunarstorm-meddelande som jag skrev till min svåger Tobias den 10 december nämnda höst.

Jag citerar:

Jag har lärt känna en ny människa i helgen. Fredrik Kass heter han. En underbar person, om man får säga det om någon som är lite lik en själv. Han är tre år äldre än jag, studerar teologi och är nu min nyaste vän. Jag vet egentligen inte om det är något speciellt med honom. Och jag vet faktiskt inte vad det är som händer – men det känns helt annorlunda än det brukar kännas!!!

Bara ett par veckor efter att jag skrev det där meddelandet till Tobias tog jag Fredrik i handen första gången och sedan dess har jag aldrig släppt den. Så där mentalt. Mycket hade varit brutalt opraktiskt om jag inte hade släppt den fysiskt.

Den hösten levererade minsann. Om vi säger så. Vilken man jag fick! Vilken man min syster fick! (Och nog för att det är betydligt mindre i jämförelse, men ändå; vilken grej lunarstorm var!)

En gång såg vi ut så där. Inte hösten 2002. Men inte hösten 2018 heller. Om vi säger så.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s