Så osannolik

Att ha en Hild på nästan två och ett halvt är att varje kväll kunna smyglyssna till en aftonkonsert från hennes sovrum. I skrivande stund har det gått över en timme sedan vi la henne och under den timmen har hon hunnit bjuda på hits som Blinka lilla, Hej vädret, Björnen sover, Här kommer Pippi Långstrump, Åke-sången, Du är så fin och Sov du lilla videung. En liten artist omedveten om sin publik.

Hon är så osannolik. Trots att det alltid är så här så förundras jag lite varje kväll. Tänk att hon bara ligger där för sig själv och är nöjd och glad. I över en timme! Tänk att hon inte kräver sällskap eller underhållning av oss. Alls. Vad tänker hon på, liksom? Något slags hyfsat rikt inre liv verkar hon ju onekligen ha.

Hon är verkligen en helt underbar typ, denna Hild på nästan två och ett halvt. Tänk att hon finns!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s