Så osannolik

Att ha en Hild på nästan två och ett halvt är att varje kväll kunna smyglyssna till en aftonkonsert från hennes sovrum. I skrivande stund har det gått över en timme sedan vi la henne och under den timmen har hon hunnit bjuda på hits som Blinka lilla, Hej vädret, Björnen sover, Här kommer Pippi Långstrump, Åke-sången, Du är så fin och Sov du lilla videung. En liten artist omedveten om sin publik.

Hon är så osannolik. Trots att det alltid är så här så förundras jag lite varje kväll. Tänk att hon bara ligger där för sig själv och är nöjd och glad. I över en timme! Tänk att hon inte kräver sällskap eller underhållning av oss. Alls. Vad tänker hon på, liksom? Något slags hyfsat rikt inre liv verkar hon ju onekligen ha.

Hon är verkligen en helt underbar typ, denna Hild på nästan två och ett halvt. Tänk att hon finns!

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s