I kuvert

Den här dagen hade ganska dåliga förutsättningar. Igen ett barn som måste vara hemma på grund av hälsotillstånd i går. Och igen taskig nattsömn. Det är hela tiden någon som hostar (oftast jag själv numera) eller någon som mardrömmer eller någon som bara tycker natten känns trevligare om den får firas i min och Fredriks säng.

Jag tycker natten känns trevligare om den får firas i sömnläge, men ingen har bett om min åsikt.

Så jo. Ganska dåliga förutsättningar.

Men så levereras det här till mig. I kuvert.

Jag säger inte att alla dåliga förutsättningar plötsligt var bra. För det var de inte. Jag säger inte heller att jag plötsligt hade sovit ostört och gott i natt. För det hade jag verkligen inte.

Men jag säger att jag fick det här levererat till mig. I kuvert. Jag får vara någon älskade mama. Och priset må vara att jag vissa nätter sover uselt och att vissa dagar har dåliga förutsättningar. Det är ändå värt det. SÅ värt det.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s