I kuvert

Den här dagen hade ganska dåliga förutsättningar. Igen ett barn som måste vara hemma på grund av hälsotillstånd i går. Och igen taskig nattsömn. Det är hela tiden någon som hostar (oftast jag själv numera) eller någon som mardrömmer eller någon som bara tycker natten känns trevligare om den får firas i min och Fredriks säng.

Jag tycker natten känns trevligare om den får firas i sömnläge, men ingen har bett om min åsikt.

Så jo. Ganska dåliga förutsättningar.

Men så levereras det här till mig. I kuvert.

Jag säger inte att alla dåliga förutsättningar plötsligt var bra. För det var de inte. Jag säger inte heller att jag plötsligt hade sovit ostört och gott i natt. För det hade jag verkligen inte.

Men jag säger att jag fick det här levererat till mig. I kuvert. Jag får vara någon älskade mama. Och priset må vara att jag vissa nätter sover uselt och att vissa dagar har dåliga förutsättningar. Det är ändå värt det. SÅ värt det.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s