Precis som jag är

Varje kväll läser vi några berättelser ur Sagor för pojkar som vågar vara annorlunda. Vi lär oss mycket nytt och många nya ord och blir inspirerade att göra världen till en bättre plats på de sätt vi kan.

I går läste vi om Nick Vujicic som föddes utan armar och ben och som nu reser runt och pratar om livsglädje, tacksamhet och om att alla människor är vackra precis som de är.

– Arvid, visst vet du att du är vacker precis som du är? frågar jag när vi läst klart.

– Mamma, alla vet att jag är vacker precis som jag är.

Den inställningen till det egna jaget. Jag önskar att jag kunde spara den på burk och ge honom små doser av den när sämre tider kommer. För de kommer ju att komma. Även om han aldrig skulle kunna tro det nu.

Bild: Matilda Audas Björkholm

4 reaktioner på ”Precis som jag är

  1. Den boken vill jag läsa, själv och tillsammans med andra ♥️ så att vi blir flera som stärks och förstår att vi är vackra precis som vi är.
    Tack för ännu en vacker reflektion och heja Arvid!
    /Gi

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s