Arbetsintervju

Samma dag som jag får ett mejl om att min ansökan om avsked har beviljats får jag också ett mejl om att jag är kallad på arbetsintervju.

Det känns nästan för stort att skriva om det. Och det känns alldeles för stort och skört för att jag ska kunna skriva mer än så.

Det är snart åtta år sedan jag blev fast anställd i den skola som är min några månader till. Jag har alltså fått leva länge i trygghet, dessutom i den bästa tänkbara formen av trygghet; en rolig trygghet som också har varit stimulerande och utvecklande. Jag har på något märkligt sätt fått både vila och växa samtidigt.

Nu är jag redo för att växa ännu mer och vila lite mindre.

Det är spännande tider. Jag tror jag är redo för det också.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s