Åtta år av luciamorgnar

Jag har alltid varit en sucker för lucia. Det finns förstås mera klädsamma saker man kan vara en sucker för, men så här är det med mig.

Varje år alla barn vill vara med och lussa är en gåva. Jag inser att det bara är en tidsfråga innan de börjar droppa av och jag tänker ha kul så länge det varar. Jag känner för övrigt ingen annan vuxen som lussar med sina barn i full mundering. Jag vet inte om det är direkt smickrande att jag var den enda lussande över 20 i mitt flöde i går, men smickrande är å andra sidan ofta överskattat.

Välkomna med på en resa genom åtta år av luciamorgnar hemma hos oss!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s