Åtta år av luciamorgnar

Jag har alltid varit en sucker för lucia. Det finns förstås mera klädsamma saker man kan vara en sucker för, men så här är det med mig.

Varje år alla barn vill vara med och lussa är en gåva. Jag inser att det bara är en tidsfråga innan de börjar droppa av och jag tänker ha kul så länge det varar. Jag känner för övrigt ingen annan vuxen som lussar med sina barn i full mundering. Jag vet inte om det är direkt smickrande att jag var den enda lussande över 20 i mitt flöde i går, men smickrande är å andra sidan ofta överskattat.

Välkomna med på en resa genom åtta år av luciamorgnar hemma hos oss!

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s