Två år

För två år sedan blev jag ännu lyckligare än jag redan var. För två år sedan blev jag mamma till Hilde Nora Birgitta.

Hon har lärt mig mer om sjukhuskorridorer och oro än något av de andra barnen. Men hon har lärt mig ännu mer om tacksamhet och det väger alltid tyngre.

I dag får vi fira en viljestark och supermysig tvååring. Hon älskar att läsa, sjunga och dansa. Hon säger inte med större eftertryck och bestämdhet än någon annan jag känner. Hon står för 92% av vår oreda och det är i sanning imponerande. Hon ger oss så mycket bara genom att vara den hon är.

Världen och livet är rikare för att hon finns. Jag är rikare för att hon finns.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s