Ett flygplan i dag vid lunchtid

Såg du dem? De såg ut att vara mellan 35 och 40 och hade en ettåring i barnvagn. De hade uppenbarligen hämtat på dagis i rimlig tid och tog nu ett lugnt varv via butiken. Handlade ganska lite nyttigt och ganska mycket gott. Pratade mycket med varandra, skrattade en hel del.

De såg ut att vara det där paret jag som trebarnsförälder ibland kan avundas. De som har ”bara” ett barn.

Och i dag var de vi.

Våra två stora barn satt sig nämligen på ett flygplan i dag vid lunchtid. Någon fick blinka bort några tårar vid gaten och Fredrik fick väldigt många pussar och nu är de på sin första egna utlandsresa utan föräldrar. Nu får de ha ett par dagar med sina bästa vänner, våra gamla grannar. Jag har svårt att föreställa mig att någon har ett bättre veckoslut framför sig.

Det skulle vara vi då, i så fall. Som har ett veckoslut med bara varandra och Hilde. Det har typ aldrig hänt.

Den här gången vann verkligen alla. Bästa vinsten.

Vi tre. Fotade av Maria Hedengren.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s