Föreläsningar om framgångsrika dagisstarter

Den här höstens kanske största gåva är att Hilde älskar sitt dagis lika mycket som hon borde. Jag hade ingen aning om att det kunde vara så här lätt att börja på dagis. Hilde borde hålla föreläsningar om framgångsrika dagisstarter. Kanske med tillhörande workshop och avslutande diskussion. Alla borde komma.

Det har varit en intensiv höst. Förra hösten var jag föräldraledig och att ha bara ett jobb i familjen är att ha bara ett jobb i familjen. Och i våras sköttes Hilde hemma och att föra och hämta bara ett barn är en annan sak än att föra och hämta två. Så nu är vardagstempot betydligt högre och bitarna i vardagspusslet betydligt fler. Att vi slapp försöka få in också en bit bestående av en trasslig dagisstart räddade hela bilden.

Just i dag är jag trött. Inte så där så att jag är orolig, men så där så att jag är trött. Och just i dag vill jag därför påminna mig själv om allt det som just nu är betydligt godare än väntat. Det finns så mycket sådant också. Men när tröttheten är stor får man anstränga sig lite extra för att se.

När tröttheten är för stor kan man inte längre anstränga sig och då går det inte längre att se.

Jag och den unga föredragshållaren. Fotade av min syster Matilda Audas Björkholm.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s