Mer

Livet har varit mer sedan han kom. Mer magiskt de tre första åren. Mer kämpigt de följande två. Mer harmoniskt detta sista sjätte.

Det har funnits (många) dagar då han varit min överman. Då jag faktiskt inte haft en aning. Då vardagen bestått av konflikter och strul och bråk. Bara de som i slutändan kunde ramas in med en småcharmig ram hamnade på bloggen. De flesta gjorde det inte.

När det var som värst sa en av mina bästisar en gång att det var fint att han fick komma till just oss. Hon tyckte vi visade sådant tålamod och sådan kärlek. Det är bland det finaste någon någonsin sagt till mig.

Det var i sanning fint att han fick komma till just oss. För han passar oss helt perfekt. Vi behöver och vill ha honom så mycket. Och det år som har gått har varit en räkmacka. Vi har ofta förundrats. Hur kunde det vända så? Lika totalt som plötsligt?

Livet har varit mer sedan han kom. Mer fantastiskt. Mer underbart. Mer.

Bild: Maria Hedengren

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s