De saker jag tror allra mest på

Tänk att det finns en plats där andningen genast blir långsammare och pulsen går ner. En plats där vilan slår till med enorm kraft och där jag omedelbart kopplar bort det liv som egentligen är mitt.

Det är synd att den här platsen ligger så långt borta, tänkte jag i går när vi avverkat fyra timmar i bil och visste att det fortfarande var en lång väg kvar. Men å andra sidan är det väl kanske just därför som platsen kan fungera som den gör.

Tänk att den här platsen levererar på samma sätt trots att jag den här gången faktiskt är här för att leverera. För att i eftermiddag få prata om några av de saker jag tror allra mest på; Gröt, vänner och Jesus. Vilken lycka!

Välkommen till Nedervetil!

En reaktion på ”De saker jag tror allra mest på

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s