De saker jag tror allra mest på

Tänk att det finns en plats där andningen genast blir långsammare och pulsen går ner. En plats där vilan slår till med enorm kraft och där jag omedelbart kopplar bort det liv som egentligen är mitt.

Det är synd att den här platsen ligger så långt borta, tänkte jag i går när vi avverkat fyra timmar i bil och visste att det fortfarande var en lång väg kvar. Men å andra sidan är det väl kanske just därför som platsen kan fungera som den gör.

Tänk att den här platsen levererar på samma sätt trots att jag den här gången faktiskt är här för att leverera. För att i eftermiddag få prata om några av de saker jag tror allra mest på; Gröt, vänner och Jesus. Vilken lycka!

Välkommen till Nedervetil!

One thought on “De saker jag tror allra mest på

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s