Mitt livs kanske största underverk

Jag vet att varje barn som föds är ett underverk. Det är så osannolikt att liv ens blir till. Det är så osäkert att det livet sedan får växa och må. Det är så otroligt varje gång världen blir en människa rikare.

Och ändå. Trots att jag vet att varje barn är ett underverk fick jag i dag hålla mitt livs kanske största underverk hittills. I berättelsen om just det här barnet får orden osannolikt och otroligt ännu större betydelser. Vi trodde vi visste vad ett mirakel var och sedan kom det här livet och visade oss hur lite vi visste. Och hur fantastiskt det ibland är att bli överbevisad.

Älskade lilla M. Som i Mirakel.

Med ett av mina egna underverk. De tävlar förstås i en helt egen kategori av underverk.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s