Mitt livs kanske största underverk

Jag vet att varje barn som föds är ett underverk. Det är så osannolikt att liv ens blir till. Det är så osäkert att det livet sedan får växa och må. Det är så otroligt varje gång världen blir en människa rikare.

Och ändå. Trots att jag vet att varje barn är ett underverk fick jag i dag hålla mitt livs kanske största underverk hittills. I berättelsen om just det här barnet får orden osannolikt och otroligt ännu större betydelser. Vi trodde vi visste vad ett mirakel var och sedan kom det här livet och visade oss hur lite vi visste. Och hur fantastiskt det ibland är att bli överbevisad.

Älskade lilla M. Som i Mirakel.

Med ett av mina egna underverk. De tävlar förstås i en helt egen kategori av underverk.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s