Sällsynt fint farväl

Sommarfamiljen är splittrad för några dagar. Vi som ska vara tio är för tillfället bara tre. Mycket märkligt.

När bilen rullade iväg i går på kvällen fick jag ett sällsynt fint farväl när en av mina systerdöttrar ropade:

– Hejdå, Amanda! Jag älskar dig! Du är min bästa fadder!

Och det gjorde så gott att få vinka tillbaka och veta att vi ses igen om någon enstaka dag.

Snart ska vi ta ett annat och betydligt hårdare farväl av varandra. Och jag ska verkligen inte tänka på det nu. Det är illa nog som det är utan att jag börjar ta ut det i förskott. Det är ju inte så att jag kommer lättare undan då för att jag sörjer redan nu.

Tyvärr.

I min sommarträdgård. Som jag just nu verkligen verkligen inte vill lämna,

2 reaktioner på ”Sällsynt fint farväl

  1. Hej Amanda! Lite off topic här, men jag undrar om du kunde dela med dig av ditt bästa stick-mönster för en nybörjare? Jag älskar att sticka, men ligger ännu på sock&vant-nivå. Men dina tröjor är så otroligt fina, så jag blir så sugen på att pröva på att sticka en tröja! Problemet är att jag fattar noll av ett vanligt allers-mönster. Kan du hjälpa mig? Var ska jag börja? Vilket garn använder du som inte sticks? Vilka stickor? Tacksam för svar! ❤️

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s