38 år

Han är inte alls vad jag trodde att jag ville ha. Men han är mer än jag trodde att någon kunde få.

Jag kunde säga att han är rolig, varm, trygg och stark. Men jag väljer att säga att han är den snällaste jag vet. Snäll var länge det ord jag trodde att man använde när man ville säga något positivt om någon lite tandlös och blek som det var svårt att säga något positivt om.

Nu vet jag bättre.

Nu vet jag att snäll är det bästa. Det roligaste, varmaste, tryggaste och starkaste.

Han är min. Min bästa vän. Min älskling. Och i dag fyller han 38 år.

Vi firade med kalas i dag. Samlade ihop delar av både hans och min familj och firade Fredrik. Jag tänkte att det förstås inte finns perfekta familjer, men det finns många olika bra. Det var fint att få vara tillsammans. Stunden när min svärmor, min moster, min stödson och min systerdotter spelade badminton tillsammans är en av de där stunderna som jag tar till hjärtat och begrundar.

I vår sommarträdgård. Fotade av syster Matilda.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s