En stund som är bara vår

Hon är klok. Hon är rolig. Hon har ett stort hjärta. Hon är målmedveten. Hon vill tävla och hon vill vinna. Hon kan vara hur envis som helst och hur lat som helst. Hon är glädje på burk. Hon är min förstfödda dotter. Och varje gång jag får en stund som är bara vår tänker jag att jag vill ha jättemånga sådana stunder.

För det händer något när det är bara hon och jag. Något som händer bara när det är bara hon och jag. Något viktigt.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s