Han älskar mig

Han säger att han älskar mig varje dag. Må han aldrig sluta. Jag säger att jag älskar honom varje dag. Må jag aldrig sluta.

Jag har träffat människor som tycker att det är konstigt att ständigt påminna den andra om att hen är älskad. Det verkar finnas människor som tror att ord förlorar sin betydelse om de används för ofta.

Men jag håller inte med. Alls.

Ord förlorar inte sin betydelse för att de används, de förlorar sin betydelse om de används utan att vara sanna. När de används och är sanna växer de i betydelse.

Så. Så länge jag älskar honom kommer han att få veta det. Må jag aldrig sluta.

Image by International Photographer Maria Hedengren www.mariahedengren.com

Bild: vår vän Maria Hedengren

4 thoughts on “Han älskar mig

 1. Exakt så! ❤️
  Bra att bli påmind, då barnen blir stora o man ser dem mera sällan, kanske man glömmer bort att uttala kärleksorden, fast de kanske är ännu viktigare då.. då man ses bara nu o då.. eller då man gått igenom en hård tid o trott att kärlek o partnerskap kanske ändå inte var min grej.. o så står han plötsligt där.. att då igen våga tro o hoppas och l i t a … Oj, så svårt! Samt att även då, inte bara visa sin kärlek, utan att också våga säga den.. jag älskar dig…
  Det blir så stort då.. o stort kan bli skört o bräckligt..
  då man själv plötsligt känner sig både osäker o orolig….

  Tack❣️

 2. Så vackert och så sant. Precis så är det, jag har bara inte själv håxat tänka på det på det viset ❤️

 3. Vi avslutar varje dag med “Tack för idag. Jag älskar dig. God natt” . Det kan låta som en inlärd ramsa utan betydelse, men det är det inte. Att höra dessa ord fyller mig med värme och trygghet och får mig att somna rofyllt i hans famn. Må aldrig dessa ord bli osagda. Må aldrig denna kärlek och trygghet försvinna.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s