Aftonbönen med Arvid

Jag önskar att vädret hade varit det värsta med den här dagen, men nej. Kanske indirekt då. Men kanske ändå nej.

Lite räddades läget ändå av vännen som tål all bitterhet i världen (åtminstone i min värld), av en oväntad win-win-situation via en annan vän och sedan av den tredje vännen som grävde fram sin bil ur en snögrotta för att hämta matkassar med mig på kvällskvisten.

Man kan stava till kärlek på många olika sätt och också i dag har jag fått se flera av de sätten. Till och med i dag. Kanske rentav ovanligt tydligt just i dag.

Lite lite lite räddades dagen också av aftonbönen med Arvid. Jag frågade om han hade något tillägg till klassikern Gud som haver. Som exempel brukar jag ofta tillägga att jag tackar för min familj och för att jag får vara Arvids mamma. Typ sådant.

Arvid? Not so much.

– Käre Gud, gör så att jag får en rullator i morgon.

Mindre då. Men samma då.

One thought on “Aftonbönen med Arvid

  1. Tack för kvällens skratt! Efter en alltför utdragen magsjuka ligger man långt efter med skrattandet.
    Er Arvid är verkligen ljuvlig! Ni kan ju liksom aldrig veta var ni hamnar i nästa ögonblick när det gäller honom. Vi läsare borde börja betala honom för dina inlägg. Underhållning kostar och Arvid är underhållning på hög nivå!

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s