Längtar efter varandra

Jag har hört att det finns människor som tycker att det kan bli för mycket av det goda, om man med det goda menar tid tillsammans. Människor som tycker att ett jullov går an men att ett sommarlov är för mycket. Människor som längtar efter paus och andningsrum när de lediga tillsammansdagarna samlas på hög. 

Jag tror på deras berättelse. Men den är verkligen inte min, inte vår. 

De senaste fem månaderna har jag och Fredrik varit tillsammans mer än någonsin förut. Varje dag har jag vetat att den här tiden är en gåva och varje dag har jag varit tacksam. För att vi fick ha den här tiden. Och kanske ännu mer tacksam för att vi ville ha den. För att vi efter tretton år fortfarande längtar efter varandra när vi inte är tillsammans. 

För en vecka sedan började Fredrik jobba igen. Vi har bytt roller igen. Och han fattas mig när han är på jobbet. Mera romantiskt än praktiskt. Faktiskt. 

Det är fint att få längta efter någon som kommer till en. Igen är jag tacksam.


Bild: Kavilo photography

2 thoughts on “Längtar efter varandra

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s