Att jag får vara hennes mamma


Bilden ovan är tagen för ett år sedan. Jag minns att kände mig som en val. Och att jag kände mig lite ledsen för att jag kände mig som en val. Och så kände jag mig lite ledsen för att jag kände mig lite ledsen för att jag kände mig som en val. 

I dag ser jag det så tydligt. Inte var jag ju någon val. 

Bilden ovan är tagen nu. Ett år senare. Hon den lilla som jag visste bara en enda sak om då för ett år sedan vet jag så väldigt mycket mera om nu. Hon är åtta månader gammal. Hon skrattar med ljud. Hon älskar sötpotatiskyckling. Hon är oförskämt nöjd så länge vi respekterar det tidsschema som vi gett henne. Hon sover hela nätterna i eget rum. Hon har en tand.

Det bästa av allt? Hon kan sitta. Hon kan åla. Krypa om hon vill, men vill nästan aldrig. Hon ställer sig upp med stöd. Vi har så mycket fint att berätta för läkarna! 

Jag älskar att jag får vara hennes mamma. 

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s