Min familj

Det finns mycket man kan säga om mig. Ganska lite av det är värt att säga och mycket av det säger ytterst lite. Det jag helst hör säger kanske minst av allt.

Men ni. Ni fyra.

Ni är mitt allra, allra viktigaste. Och jag hoppas och vågar ibland tro att ni berättar mer om mig än något annat berättar.

Image by International Photographer Maria Hedengren www.mariahedengren.comImage by International Photographer Maria Hedengren www.mariahedengren.comImage by International Photographer Maria Hedengren www.mariahedengren.comImage by International Photographer Maria Hedengren www.mariahedengren.comImage by International Photographer Maria Hedengren www.mariahedengren.comImage by International Photographer Maria Hedengren www.mariahedengren.comImage by International Photographer Maria Hedengren www.mariahedengren.comImage by International Photographer Maria Hedengren www.mariahedengren.comImage by International Photographer Maria Hedengren www.mariahedengren.comImage by International Photographer Maria Hedengren www.mariahedengren.comImage by International Photographer Maria Hedengren www.mariahedengren.comImage by International Photographer Maria Hedengren www.mariahedengren.comImage by International Photographer Maria Hedengren www.mariahedengren.com

Bilder: vår vän Maria Hedengren som fotade oss när vi gick på bröllop i slutet av maj.

2 thoughts on “Min familj

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s