Finlands olyckligaste stad

Det finns en plats i min värld där de djupa samtalen ligger på ytan. Där det blir ganska lite snack om köksrenovering och träningsprogram och ganska mycket snack om smärtpunkterna och ljusglimtarna. Jag har fått vara i den miljön några dagar och min själ mår väl. 

Vi är inte lika. Vi tror inte lika. Vi uttrycker inte lika. Men vi hör ihop, vi räknar med varandra och litar på varandra. Och vi hoppas på samma Gud. Tröttare, rikare och tacksammare är jag hemma igen. Till den stad som en gång var Finlands  olyckligaste kommer jag envist att återvända. 

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s