Jag tror ovanligt mycket

– Ska du på begravning? frågade min systerdotter när hon såg mig. 

Och nej, det skulle jag inte. Jag skulle ju på vigsel och jag ville jättegärna ha på mig min nya klänning. Även om den är svart. 

Jag har fått fira kärleken i dag. Och jag tror på den så ovanligt mycket just i dag. Så där som man gör när två människor som älskar varandra väljer varandra och blir varandras. 

Men just i dag tror jag faktiskt lite mer på kärleken än det där vanliga ovanligt mycket. För just de här två har vandrat så ovanliga vägar och landat hos varandra och nu blir vägen gemensam. Och framför allt; just de här två väljer en kärlek som är betydligt mer än deras egen. De väljer varandra för den andras skull, ja. Men de väljer också varandra för många andras skull. 

Ja. De vill mycket gott tillsammans. De kommer att göra mycket gott tillsammans. 

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s