När det är bara hon och jag

Mot allt bättre vetande hade jag och Ingrid en dejt i tisdags. Det var dagen då precis allt annat skulle hända och jag ville egentligen bara avboka. Men bland allt det där andra var vår dejt kanske det allra viktigaste. Den var det enda som faktiskt hade gått att avboka och samtidigt det enda som absolut inte fick avbokas.

Priset var att jag satt och jobbade till långt efter midnatt. Och vår dejt var absolut värd det priset.

När det är bara hon och jag berättar hon nämligen saker som hon aldrig annars berättar. När det är bara hon och jag är hon på ett annat sätt än hon annars är. Bubbligare. När det är bara hon och jag ber hon mig ställa fler frågor, annars säger hon oftast att jag ska sluta fråga så mycket hela tiden.

Så länge allt det där kommer fram bara när det är bara hon och jag så måste jag se till att det är så ibland. Det är inte frivilligt, det är livsviktigt för den relation som är vår. Tumistid med barnen blev på inget sätt lättare när två barn blev tre barn men på något ironiskt sätt viktigare.

Jag är så stolt och glad över min förstfödda dotter. Klok, underbar och rolig. Varje dag är jag förundrad över att just jag fick bli just hennes mamma.

Kass Family Portraits by Kavilo Photography-59Bild: Kavilo photography

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s