Ett fjärde sjukhus

Ny vecka och nytt sjukhus. För fjärde veckan i rad bekantar vi oss med ett nytt sjukhus. Vi börjar (tyvärr) kunna kvarteren i Tölö ganska bra vid det här laget. Vi har lärt oss var vi ska parkera och hur länge det tar att köra i vilken slags trafik. Vi vet till och med var vi ska anmäla oss på vilket sjukhus. Och var vi inte ska anmäla oss alls.

Kunskap vi gärna skulle leva utan. 

Under hela maj månad har vi haft i snitt tre hälsobesök i veckan i den här familjen. I dag åkte vi hemifrån vid tolv och var hemma igen halv sex. Den tid och energi som har gått åt den här månaden gör mig alldeles matt. Maj är ju illa nog som den är – alla lärare vet vad jag talar om. Ingenting blir lättare av att man kryddar maj med en deltidstjänst i sjukbesök. Vi är inte klara ännu, vi har tre hälsobesök kvar den här veckan. Och minst ett nästa.

Suck.

Men. Speciellt oroliga är vi egentligen inte. Varje dag den här månaden har jag tackat Gud för att vi trots allt har kommit undan med trötthet, stress, orimliga tidtabeller och bara litelitelite oro. Varje dag vet jag att de flesta som ränner i sjukhuskorridorer lika mycket som vi måste göra det med en enorm oro. 

Och just i dag tackar jag en fantastisk granne och vän som tog hand om de stora barnen hela eftermiddagen så att vi kunde vara hos Hilde båda två. Inte för att hon behövde oss båda, men för att vi behövde varandra. 


Vår underbara lilla kämpe i alldeles för stora sjukhusbrallor. Och en sjukhuströja som sitter perfekt. 

4 reaktioner på ”Ett fjärde sjukhus

  1. Men som det ser ut på bilden mår huden mycket bättre! Så då är det väl värt att springa till olika sjukhus/hälsobesök? Hurdan hjälp har ni fått?

  2. Vi har också hängt mycket på sjukhus med vår älskling. Det är ju inte kul men en sak jag lagt märke till är att det finns så många härliga sjuksköterskor. Hoppas ni också fått möta dessa underbara (oftast) kvinnor som är så snälla så man nästan blir tårögd. Sjukhusbesök blir så mycket bättre då.

    Om inte bilden ljuger så har det ju hänt underverk med huden! Fantastiskt!

  3. Nå men NU! Huden lyser som Betlehemsstjärnan för en ateist 😀 (vad det nu sen ska betyda inte vet jag men glad blir man)

  4. Glada och välmående ser ni ut och det är ju riktigt bra.
    Varför slussas ni runt från sjukhus till sjukhus? Eller sköter det en sak med Hilde på ett ställe och något annat på följande ställe?

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s