Det händer så mycket

Jag tror det var pigan Lina i Lönneberga som sa det först. Om Emil. Att det händer så mycket kring Emil.

Och jag tänker det själv väldigt ofta. Om Arvid. Att det händer så mycket kring Arvid.

Han menar väl, min älskade Arv, för det allra mesta. Men också då han menar väldigt väl kan det bli väldigt fel. Torkställningar faller omkull, Ingrids saker går sönder, Arvid själv slår sig och handfatet i badrummet är fullt av mylla. Tanken slår mig dagligen; att han nog har en extrem otur. Så där som de ofta har, de där människorna som det händer så mycket kring.

Jag kan för allt i världen tycka att han ändå välkomnar den där oturen själv. Att han skulle kunna göra sitt eget och andras (läs: mitt) liv lite lättare om han bara valde att leva ett liv som inte var lika beroende av tur. Men det är ju bara min åsikt och jag har i ärlighetens namn alldeles för ofta spelat alldeles för säkert.

Senast i dag tänkte jag det igen, det som jag tänkt så otroligt många gånger sedan vår son blev oss given; han är så väldigt mycket sin egen. Jag ser så lite av mig själv i honom och om möjligt ännu mindre av Fredrik.

Och jag älskar honom så innerligt för det.

Han lär oss så mycket. Han ger oss så mycket. Han är så mycket.

Kass Family Portraits by Kavilo Photography-60

Bild: Kavilo photography

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s