Döpt


I dag blev hon döpt, vår ljuvliga lilla dotter. Vår Hilde Nora Birgitta. 

Bild: Matilda Audas Björkholm. (Ja! Tänk det! Tänk att hon kom från fjärran land för att vara med på Hildi dop. Och tänk att hon tog med sig hela sin klan. Om det och allt annat skriver jag en annan stund, en piggare stund. I denna skriver jag bara att jag är oändligt tacksam. Att jag känner att jag är älskad och buren. Och ännu mer; att jag känner att Hilde är älskad och buren.)

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s