Döpt


I dag blev hon döpt, vår ljuvliga lilla dotter. Vår Hilde Nora Birgitta. 

Bild: Matilda Audas Björkholm. (Ja! Tänk det! Tänk att hon kom från fjärran land för att vara med på Hildi dop. Och tänk att hon tog med sig hela sin klan. Om det och allt annat skriver jag en annan stund, en piggare stund. I denna skriver jag bara att jag är oändligt tacksam. Att jag känner att jag är älskad och buren. Och ännu mer; att jag känner att Hilde är älskad och buren.)

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s