3 thoughts on “Stora ord

  1. Hej Amanda,
    för det första vill jag tacka för en välskriven och intressant blogg. Vi delar inte alltid åsikt (ofta nog), men uppskattar otroligt mycket ditt sätt att begrunda och motivera tankar och åsikter. Dessutom får du mej ofta att tänka på saker från ett nytt perspektiv.
    Sedan skulle jag ha två frågor/önskeinlägg. Naturligtvis behöver du inte svara eller skriva inlägg om ämnen i fråga, men ifall du i något skede skulle vilja göra det, skulle jag uppskatta det otroligt mycket. Det första temat som intresserar mej är prästfruskapet. Det finns knappast några nedskrivna regler för vilka uppgifter en prästfru har, men finns det något särskilt som önskas av en prästfru inom församlingen, hade du varit lika aktiv inom församlingen även om din man inte varit präst eller är det bara så att prästfruarna ofta också på något sätt anställs av församlingen? Det andra temat berör fosterbarn. Visst har jag förstått rätt att ni sedan en tid tillbaka hade ett fosterbarn ibland under helgerna hos er? Jag är själv intresserad av verksamheten i fråga och undrar nu hur hela processen gick till? Hur mycket tid och resurser behövs? För hur lång tid måste man förbinda sig till det? Rekommenderar du det? Dina egna personliga erfarenheter.
    Trevlig fortsättning på hösten och graviditeten!

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s