Säg hej till den minsta


Säg hej till den minsta människan i mitt liv. Till ett litet liv som vi fick ana för första gången för några veckor sedan. 

Om det blir slentrian när man för tredje gången får se en första skymt av ett barn? Absolut inte. Ordet slentrian kommer inte över  tröskeln till de rum där ultraljudsundersökningar görs. Obehöriga äga ej tillträde. Liksom.

Vem är du, lilla varelse? Av erfarenhet vet vi att summan av mig och Fredrik kan bli helt olika saker. Vi känner dig inte ännu, men vi älskar dig redan! 

Vem du än är så är du så väldigt välkommen till oss.

12 thoughts on “Säg hej till den minsta

  1. Hej! *vinkar åt babyn*
    Det är nog något så speciellt att se sitt barn där i magen för första gången. Och otroligt hur kärleken finns där, så stark från början och som växer sig ännu starkare för var dag.

  2. Stort grattis till hela familjen (som jag känner endast via din blogg)! Det är så roligt med de här minsta mänskorna! Har just varit på mödrapkl och beundrat min egen inneboende, som vid det här laget (36veckor) är så stor att man ser bara delar åt gången – också det är och förblir speciellt ❤ De här minsta mänskorna blir aldrig slentrian, ens när man jobbar med dem, tror jag (och vet i nån mån av egen erfarenhet).
    Önskar Dej en bra graviditet med ork, hälsa och gott humör!

  3. Tack Amanda, för att jag ändå fick tillträde till detta magiska via bloggen! Ett litet liv som växer och en stor kärlek som möter barnet. Önskar er en skön sommar med familj och vänner!
    Gilla

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s