Ljud jag gärna somnar till

Jag tycker om tystnaden, men i mitt liv gör den sig bäst vid andra tidpunkter än då jag ska somna. Helst somnar jag till något slags brus. Här några av mina bästa sovljud:

Fredrik som ser en fotbollsmatch han är sådär halvintresserad av. Han får inte bry sig för mycket, för då kan jag ligga och vara nervös över resultatet. Men han får bry sig lagom mycket. Gärna äta chips och dricka öl samtidigt.

Fredrik och min syster Emma som sitter uppe och visar internetklipp för varandra. De ska skratta generöst åt det som den andra har att bjuda på och jag ska känna tt det är fint att de har varandra eftersom just internetklipp plockar fram min minst generösa sida. 

Och en my favorit från i går när jag somnade i det barndomshem dit mina föräldrar flyttade när jag var nästan trettio: 

Mamma och pappa som pratar med varandra på nedre våningen och har så roligt tillsammans att de nästan kiknar av skratt. Inte vet jag vad de skrattade åt, men jag vet att jag älskar det trygga ljudet av att de har det bra tillsammans. 

Det är något alldeles speciellt och alldeles speciellt bra med att få somna till ljudet av att människor man älskar har det gott. 

  
Mamma och jag. 

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s