De här bilderna ska jag titta på då

Då vi igen har minuttidtabell på morgnarna. Då jag helt enkelt inte hinner dricka te. Då vi trippar på tå och parerar, allt för att undvika ett raseriutbrott som ingen hinner med. Då alla är lite för trötta. Då matematikboken är på fel ställe. Då dagis inte lustar alls. Då tänder blir borstade samtidigt som strumpbyxor kläs på. Då det blir ännu en sminkfri dag, inte som ett statement utan som ett av morgonens många andra måste. 

Då ska jag titta på de här bilderna. Och minnas våra sportlovsmorgnar som visserligen började okristligt tidigt men innehöll allt det goda som morgnar någonsin kan innehålla. Då ska jag påminna mig om att det här är lika sant och lika mycket vårt liv. 

   
    
   

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s