Att leva ett litet liv på ett stort sätt

För elva och ett halvt år sedan började resten av våra liv. Inför den Gud vi tror allra mest på lovade vi att älska varandra. Lite visste vi men allt hoppades vi. 

Vi drömde om ett stort liv. Om att spela roll och göra skillnad. Det gör vi fortfarande. Men när mitt tjugoettåriga jag talade om ett stort liv menade jag en sak och i dag menar jag något annat.

I dag är det största av allt att leva ett litet liv på ett stort sätt. Att vakna trött fem av sju morgnar i veckan och ändå vara snälla mot varandra. Att alltid ha för lite tid för varandra men ändå göra det bästa av den lilla tid man får. Att behålla någon slags värdighet och några slags ideal när man balanserar fram mellan havregrynsgröt, trotsutbrott och nätter med alldeles för många gästspelare i sängen.

Vi fick allt vi hoppades på. Mycket blev oss givet och mycket har vi gjort rätt. Det vi har nu är bättre, stabilare och vackrare än det vi hade för elva och ett halvt år sedan. 

Tänk att ett litet liv kan kännas så stort.

   
    
 

6 reaktioner på ”Att leva ett litet liv på ett stort sätt

  1. Då gifte vi oss exakt sex år senare för vi hade varit gifta i fem och ett halvt år igår. Och förresten, ni är underbara!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s