Dejt i garaget

Mycket har vi, jag och min Fredrik. Mycket har vi rentav mycket av, men dejttid hör inte till det. Vi är närmast svältfödda på tid för bara oss två. Och därmed säkert i gott (eller mindre gott) sällskap av de flesta andra småbarnsföräldrar på den här planeten. 

Man får helt enkelt lära sig att ta det man får. Och använda det väl. För inte får man mycket.

Men i kväll kom det sig att vi fick några minuter i garaget, bara vi två. Och det kändes nästan som en dejt. Vilket är världens sorgligaste på ett sätt – att parkeringstid måste räknas som dejttid. Men vilket är världens härligaste på ett annat sätt – att parkeringstid kan räknas som dejttid. 

Med den här killen kan ju det mesta räknas som dejttid. Jag är så glad att jag har honom. Att vi har varandra. Trots att vi båda är trötta och förkylda och jag just har fått en allergisk reaktion i möte med ett äpple. Och trots att vi numera räknar parkeringstid som dejttid. 

   
 

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s