Bildregn från dagen före dagen före dopparedagen

Trots att gårdagens utflykt fick typ minus två poäng av fem så valde vi frimodigt att göra en ny utflykt i dag. För att bara hänga inne och hela dagen fungerar ju inte heller. Tre vuxna – prästen jobbade – tog med oss fem lunchmätta barn till naturhistoriska museet. 

Sist jag var där var jag illamående och trött och gravid och satt mest på en bänk och drack vatten. I dag var jag välmående och pigg och inte det minsta gravid och dessutom levererade gruppen som nästan aldrig förr. 

Fem poäng av fem. Och bilderna! Sju av fem.

   

    
    
    
    
    
    
 

Att ha barn i samma ålder som sin syster är en gåva jag aldrig anade innan den blev mig given. Vi har delat många livsskeden och våra vardagar ser likadana ut, liksom våra guldkanter. Våra livsvillkor påminner mycket om varandras och vi önskar oss samma saker ur en dag. Vilken gåva der är!

Och aldrig har det varit så lätt och så roligt som nu.

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s