Tack för feebacken

– Du är en jättetråkig förälder. Mycket tråkigare än pappa!

– Jag får ju aldrig göra någonting för dig!

– Ååååh, du förstår ju ingenting!

Så låter det hos oss ibland. Inte ofta, men ibland. Tack för feedbacken, tänker jag nästan alltid då. Helt utan ironi, helt uppriktigt. Faktum är att jag älskar att hon vågar bli så vansinnigt arg på mig. Att hon är så trygg att hon vågar vråla av ilska. Vara helt oresonlig. Smälla i dörrar. Hon vet att jag håller trots väldigt rak och väldigt negativ feedback mellan varven. Hon vet att min kärlek inte är beroende av ett visst sorts beteende. Tror jag. Hoppas jag.

Men alltså; bara nästan alltid tänker jag så där att jag tackar och tar emot och småmyser inombords för att min kärlek upplevs som villkorslös. De andra gångerna när jag är trött och trasig och tråkig (helt på riktigt alltså och inte bara enligt henne) tänker jag helt andra saker.

2015/01/img_1189.jpg

Ingrid och jag finns i samma byggnad på dagarna. Så vi tog kompisfoto i år. För att vi kan. Vi kan också kramas ibland i matsalen. Vi gillar.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s