Hårresa

I dagarna har det gått ett år sedan jag senast färgade mitt hår och därmed också ett år sedan jag började den långa vandringen från någon annan till min egen hårfärg. Jag har nu den galnaste utväxt jag någonsin beskådat. Ett år av egen färg möter hår som färgats regelbundet i sjutton år. Men det tar sig. Skulle jag klippa en riktigt kort page nu skulle jag ha den hårfärg som är min.

Vi kan låta skolfoton från 2013 och 2014 illustrera den hårresa som nu pågår.

IMG_7735.JPG
2013

IMG_0570.JPG
2014

3 reaktioner på ”Hårresa

      • Jag är riktigt nöjd så här. Om tidigare situationer, om konversationer med hårexperter. Om utvecklingen. Jag tycker om att du inte helt avslöjar vad som ligger bakom detta att hitta tillbaka till hårets ”egentliga” färg. Jag anar att det finns någon sorts filosofi kring det hos någon hårexpert, men är så nöjd över att inte veta allt.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s