Hårresa

I dagarna har det gått ett år sedan jag senast färgade mitt hår och därmed också ett år sedan jag började den långa vandringen från någon annan till min egen hårfärg. Jag har nu den galnaste utväxt jag någonsin beskådat. Ett år av egen färg möter hår som färgats regelbundet i sjutton år. Men det tar sig. Skulle jag klippa en riktigt kort page nu skulle jag ha den hårfärg som är min.

Vi kan låta skolfoton från 2013 och 2014 illustrera den hårresa som nu pågår.

IMG_7735.JPG
2013

IMG_0570.JPG
2014

3 thoughts on “Hårresa

      • Jag är riktigt nöjd så här. Om tidigare situationer, om konversationer med hårexperter. Om utvecklingen. Jag tycker om att du inte helt avslöjar vad som ligger bakom detta att hitta tillbaka till hårets “egentliga” färg. Jag anar att det finns någon sorts filosofi kring det hos någon hårexpert, men är så nöjd över att inte veta allt.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s