Godare värld

Ibland går det åtminstone nästan att tro på en godare värld. Till exempel när män i tjugofemårsåldern skickar spontana facebookmeddelanden och skriver att de gärna skulle sköta våra barn någon dag så att vi får lite egentid, jag och mannen i mitt liv. Då tåras mina ögon faktiskt. Då känner jag mig lite mindre utsatt och lite mindre ensam i den här världen som stundvis verkar så hård och kall. Då tror jag att det finns hopp, åtminstone på en del ställen i en del människor.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s