Godare värld

Ibland går det åtminstone nästan att tro på en godare värld. Till exempel när män i tjugofemårsåldern skickar spontana facebookmeddelanden och skriver att de gärna skulle sköta våra barn någon dag så att vi får lite egentid, jag och mannen i mitt liv. Då tåras mina ögon faktiskt. Då känner jag mig lite mindre utsatt och lite mindre ensam i den här världen som stundvis verkar så hård och kall. Då tror jag att det finns hopp, åtminstone på en del ställen i en del människor.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s