Milstolpe

Jag har varit ensam med våra barn sedan i torsdags och känner mig inte övergiven. Fredrik får vara där han är och veta att han inte lämnat mig i pisset. Visst har det förekommit stunder då tillvaron inte kunnat beskrivas med ord som vacker, harmonisk, gemytlig, trevlig och rimlig, men så kan det ju nog vara fast man är två vuxna också. Eller sju.

Bra har vi haft det. Och det kallar jag milstolpe. Om det är en milstolpe i barnens utveckling eller min spelar mindre roll. Milstolpe hur som helst.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s