Värdig?

Jag vet att ni vill veta, ni många som engagerade er i frågan om huruvida man ska eller inte ska läsa vidare en bok som redan tagit tid och kommer att ta ännu mera. En bok som hittills inte riktigt visat sig vara värdig den tid den tagit.

Jag gick emot allt jag egentligen tror på och läste ut boken. Det tog en hel vecka. En hel vecka. Och när jag äntligen var klar hade jag alltså lagt ganska många timmar på boken och tyckte fortfarande inte att den var värdig. Den heter Tillrättalägganden och är skriven av Jonathan Franzen. Jag älskade titeln, drogs till den. Och jag tror faktiskt, trots allt, att boken egentligen var värd att läsas men att min och bokens timing var usel. Jag var nog för trött och splittrad och ledsen under den där veckan då jag läste boken. Och det är ju faktiskt inte bokens fel.

Har någon av er läst med bättre timing? Kan någon av er intyga att boken visst var värdig och uppmuntra andra att ge den en ärlig chans?

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s