Fjärde veckoslutet

För fjärde veckoslutet i rad sover jag borta två nätter. För fjärde veckoslutet i rad har jag packat min ljuslila weekendväska. Och också inkommande veckoslut fanns det en plats som önskade mig. Min ljuslila weekendväska kunde ha fått återse den stad där den en gång blev min, men jag förstod tillräckligt tidigt att tacka nej och planera om. Att vara borta hela helgen fem veckoslut i rad är ändå ännu intensivare än att vara det “bara” fyra veckoslut i rad.

Så blev september 2014. Det har varit roligt och viktigt alla dessa veckoslut. Jag ångrar ingenting och kunde faktiskt inget annat, så det finns egentligen inget att ångra. Detta femte kunde jag välja bort och jag valde bort mot min egentliga vilja. För att få ett tråkigare men vilsammare veckoslut. Och lite grann för att få säga att jag valde bort det som jag kunde välja bort. Jag är så trött på att jag så ofta gör mer än jag måste. För att jag så ofta inte verkar veta skillnaden mellan vad jag måste, vad jag borde, vad jag kunde och vad jag vill. O, lär mig.

Oktober blir lugnare. Jag är beredd.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s