Balanserad feedback

I ärlighetens namn; Ingrid skriver inte alltid brev om det angenäma i att vara mitt barn. Med jämna eller ojämna mellanrum upplyser hon mig om att jag är en jättetråkig förälder. Ofta med tillägget att jag är mycket tråkigare än hennes pappa.

Jag tar inte åt mig. Mycket kan man säga om mitt föräldraskap men att jag skulle vara bland de tråkigaste har jag svårt att tro. Vad begär hon, liksom?

Men, igen i ärlighetens namn; det går faktiskt dagar då jag inte får min tråkighet slängd i ansiktet på mig. Däremot går det aldrig en dag då jag behöver gå omkring och tvivla på min dotters kärlek till mig. Hon är enormt bra på att visa sin kärlek.

IMG_0267.JPG

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s