Balanserad feedback

I ärlighetens namn; Ingrid skriver inte alltid brev om det angenäma i att vara mitt barn. Med jämna eller ojämna mellanrum upplyser hon mig om att jag är en jättetråkig förälder. Ofta med tillägget att jag är mycket tråkigare än hennes pappa.

Jag tar inte åt mig. Mycket kan man säga om mitt föräldraskap men att jag skulle vara bland de tråkigaste har jag svårt att tro. Vad begär hon, liksom?

Men, igen i ärlighetens namn; det går faktiskt dagar då jag inte får min tråkighet slängd i ansiktet på mig. Däremot går det aldrig en dag då jag behöver gå omkring och tvivla på min dotters kärlek till mig. Hon är enormt bra på att visa sin kärlek.

IMG_0267.JPG

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s