Två veckor

Den här dagen för två veckor sedan vaknade jag i en hotellsäng med den finaste man jag mött. Dagen innan hade det gått tio år sedan vi blev varandras för resten av livet. Jag hade sommarens bästa sömnnatt bakom mig. Nio timmar guld. I sträck.

Den här dagen vaknade jag kvart över sju av att några tonåringar spelade YMCA, The fox och någon nymodighet med orden You’ve got that sex appeal utanför mitt tält. Jag hade befunnit mig i liggande läge i sex timmar och vaknat åtminstone tio gånger. Antagligen tolv. Kanske femton. När jag vaknade frös jag och väcktes ur drömmar där studerande spelade huvud- eller biroller.

Två veckor kan onekligen föra en människa från en ytterlighet till en annan. Vad annat kan man än älska det här livet som innehåller så många olika element och dimensioner?

Advertisements

One thought on “Två veckor

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s