Två veckor

Den här dagen för två veckor sedan vaknade jag i en hotellsäng med den finaste man jag mött. Dagen innan hade det gått tio år sedan vi blev varandras för resten av livet. Jag hade sommarens bästa sömnnatt bakom mig. Nio timmar guld. I sträck.

Den här dagen vaknade jag kvart över sju av att några tonåringar spelade YMCA, The fox och någon nymodighet med orden You’ve got that sex appeal utanför mitt tält. Jag hade befunnit mig i liggande läge i sex timmar och vaknat åtminstone tio gånger. Antagligen tolv. Kanske femton. När jag vaknade frös jag och väcktes ur drömmar där studerande spelade huvud- eller biroller.

Två veckor kan onekligen föra en människa från en ytterlighet till en annan. Vad annat kan man än älska det här livet som innehåller så många olika element och dimensioner?

En reaktion på ”Två veckor

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s