Chock

Jag besökte just min nya blogg. För första gången med en dator och jag drabbades av en smärre chock när jag såg den sjukt dominerande sidhuvudsbilden. Jag hade verkligen ingen aning. Verkligen. Vi får se hur länge det får se ut så här.

Intressant att min första tanke när jag återhämtat mig från chocken var att jag måste förklara att den stora bilden inte var meningen. Jag har uppenbarligen rätt långt kvar att gå tills den självdistans jag drömmer om är rådande i mitt liv.

6 reaktioner på ”Chock

    • Tack för det! Den är enorm. Men får så förbli på obestämd tid som kan vara en dag eller en vecka eller längre tid. Fint om vi kan se bilden som ett ställningstagande i en jämställdhetsdiskussion. Bonus, liksom.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s