Resten av stillistan

Min stil hemma med tre ord: praktisk, förmånlig, ointressant.

Jag skulle aldrig inreda med: tapetbård. Därmed inte sagt att jag inte skulle kunna leva med tapetbård. Men jag skulle i nuläget inte välja det själv.

Pryl jag suktar efter: en låda för Ingrids legobitar. Det är faktiskt det absolut enda jag suktar efter just nu. Och ja, jag är glad över det. Tacksam. Nästan lite stolt rentav.

Mitt bästa stylingtips: plocka upp leksakerna från vardagsrummet varje kväll. Hur äckligt och onödigt det än känns. Och bädda sängen ibland. Eller ha en man som gör det.

Min favoritplats hemma: vardagsrummet. Helt klart. Det är där vi har folket som vandrar in och ur vårt hem. Och det är det folket som gör vårt hem. På riktigt. Det finns ingenting – ingenting – speciellt med vårt hem som går att se med blotta ögat. Men den doft som de här människorna lämnar kvar efter sig… Den gör att jag älskar vårt hem över alla andra platser.

Mitt problemhörn hemma: är att vi har ett rum för lite. Eller ett par föräldrar beredda att sova i vardagsrummet för lite. Tyvärr växer vi snart ur vår trea om barnen inte kan börja sova i samma rum. Jag har ingen lösning på lager. Har du?

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s