SNAKK:s stillista

Trotsade det mesta jag tror på idag och lyssnade på en podcast under dagens intervallpass. Det blev nyaste avsnittet av SNAKK och inspirerad av det avklarar jag nu stllistan.

Min stil i tre ord: oklar, klänning, bekväm.

Det här plagget skulle aldrig komma nära min kropp: har insett att de flesta plagg brukar kunna hitta sin väg till min kropp när jag hunnit vänja mig vid tanken. Aldrig är ett kraftigt ord. Men något som just nu känns som aldrig är polotröja.

Just nu har jag på mig: trosor, behå och vit axelbandstopp. Otur att den här frågan kom just nu.

Det här är en bild på mig när jag kände mig bekväm:

20140323-203805.jpg

Det här är en bild på mig för länge sedan:

20140323-203955.jpg

Kuriosa: den här fleecetröjan är en seg kamrat. Jag köpte den på båten på väg till Umeå när jag var sexton år gammal. Och den hänger fortfarande med. Senast idag har den vilat på min kropp. Fatta den grejen.

Jag känner mig allra snyggast i: det hår och smink man har på bröllop men efter festen när man bytt om till helt vanliga kläder.

Mitt favoritplagg just nu: är troligtvis de svarta skor jag köpte i höstas. De första klackskor jag haft som på riktigt är bekväma.

20140323-204508.jpg

En reaktion på ”SNAKK:s stillista

  1. Jag har en fråga som inte alls har med stil och kläder att göra. Hur bygger du upp dina träningspass? Följer du någonslags träningsplan (som du kan dela?)?

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s