Över tröskeln

Med sin allra rakaste hållning, med spänd mun och glittrande förväntan i ögonen steg Ingrid idag över tröskeln och in i det rum där hon i augusti ska börja gå i förskola. Hon fick hälsa på sin förskollärare, hon fick se skymten av kommande förskolekompisar och bekanta sig med de möbler och saker som finns i rummet. Helst satt hon och bläddrade i framtida läromedel och löste matematiska uppgifter. Så otippat (not).

Hon lär tycka om det. Väldigt mycket.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s