Misslyckande

En av alla klänningar jag tycker mycket om pryder min lekamen idag. Jag är så genuint glad i den. Samtidigt påminner den mig om misslyckande. Det var den här rackaren som blev ett av de första fallen när jag shoppingstrejkade förra gången. Ångrar inte. Men minns att den öppnade en dörr.

För övrigt har jag inte köpt ett enda plagg på över två månader. Har inte ens varit frestad på allvar. Tänk om det kan gå vägen den här gången?

20140129-185704.jpg

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s