Misslyckande

En av alla klänningar jag tycker mycket om pryder min lekamen idag. Jag är så genuint glad i den. Samtidigt påminner den mig om misslyckande. Det var den här rackaren som blev ett av de första fallen när jag shoppingstrejkade förra gången. Ångrar inte. Men minns att den öppnade en dörr.

För övrigt har jag inte köpt ett enda plagg på över två månader. Har inte ens varit frestad på allvar. Tänk om det kan gå vägen den här gången?

20140129-185704.jpg

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s