Begäran

På allmänhetens begäran (okej, Elina och Hanna visade något som liknade uppskattning) ger jag er härmed ännu en ohyggligt spännande vardag.

9.00 borde jag ha varit på jobbet. 9.08 var jag äntligen det och utförde en av de märkligare uppgifter som följer med det här jobbet.

Sedan jag jobbade jag mera normalt men onormalt intensivt mellan 9.45 och 14.15. Då var jag hungrig och fick till min stora överraskning och glädje tvårätterslunch av en fantastisk kollega och hann för första gången på länge säga några ord i onödan åt en vuxen människa.

I något skede blev jag hämtad av en man, två barn och en svärmor (som är här och tar hand om sonen som fortfarande väntar på en symtomfri dag). Vi handlade roligare matvaror än igår.

Och så kom vi hem. Och då började dagen på allvar. Jag svängde ihop en zuccinilasagne, femtio bananmuffins, fyrtio havresemlor och tjugo kladdkakemuffins. Passade på med en vuxen mer än vanligt i huset.

Nu ser jag på Farmen. Lite otippat och lite roligt. Finns det någon annan som tittar?

20140128-204750.jpg

20140128-204810.jpg

20140128-204828.jpg

2 thoughts on “Begäran

  1. Roligt att läsa igen! Min dotter bakade också idag så att min bokcirkel får något gott att äta i morgon. Skönt för en flunssig mamma att ha en lite större hjälpreda!

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s