Begäran

På allmänhetens begäran (okej, Elina och Hanna visade något som liknade uppskattning) ger jag er härmed ännu en ohyggligt spännande vardag.

9.00 borde jag ha varit på jobbet. 9.08 var jag äntligen det och utförde en av de märkligare uppgifter som följer med det här jobbet.

Sedan jag jobbade jag mera normalt men onormalt intensivt mellan 9.45 och 14.15. Då var jag hungrig och fick till min stora överraskning och glädje tvårätterslunch av en fantastisk kollega och hann för första gången på länge säga några ord i onödan åt en vuxen människa.

I något skede blev jag hämtad av en man, två barn och en svärmor (som är här och tar hand om sonen som fortfarande väntar på en symtomfri dag). Vi handlade roligare matvaror än igår.

Och så kom vi hem. Och då började dagen på allvar. Jag svängde ihop en zuccinilasagne, femtio bananmuffins, fyrtio havresemlor och tjugo kladdkakemuffins. Passade på med en vuxen mer än vanligt i huset.

Nu ser jag på Farmen. Lite otippat och lite roligt. Finns det någon annan som tittar?

20140128-204750.jpg

20140128-204810.jpg

20140128-204828.jpg

2 reaktioner på ”Begäran

  1. Roligt att läsa igen! Min dotter bakade också idag så att min bokcirkel får något gott att äta i morgon. Skönt för en flunssig mamma att ha en lite större hjälpreda!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s