Fult men sant

Efter en vecka med sjukt barn är jag socialt så understimulerad att jag nästan förgås. De vänner som får träffa oss ikväll lär bli rädda, så hyper kommer jag att vara.

Denna vecka ett liv. Eller hur man brukar säga.

Nu kommer dagens fulaste bekännelse: när barnen är sjuka är min irtitation större än mitt vårdande medlidande. Det är fult. Men sant.

Är det bara jag?

5 reaktioner på ”Fult men sant

  1. Och det tror jag kan beror på att du och Fredrik försöker er på konststycket att både jobba och vara hemma med sjuka barn. De som är ”bara” hemma har nog bättre förutsättningar att leka Florence Nightingale. Eller?

    • Du är inte ensam om att bråka med irritationen. Hos mej slår den in om jag inte får ungarna i säng i någorlunda vettig tid. Ibland vinner jag över irritationen. Ofta förlorar jag. Irritationen är ändå ganska dum i huvudet. Det går att lura den med små medel. Typ envis stolthet.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s