Fult men sant

Efter en vecka med sjukt barn är jag socialt så understimulerad att jag nästan förgås. De vänner som får träffa oss ikväll lär bli rädda, så hyper kommer jag att vara.

Denna vecka ett liv. Eller hur man brukar säga.

Nu kommer dagens fulaste bekännelse: när barnen är sjuka är min irtitation större än mitt vårdande medlidande. Det är fult. Men sant.

Är det bara jag?

5 thoughts on “Fult men sant

  1. Och det tror jag kan beror på att du och Fredrik försöker er på konststycket att både jobba och vara hemma med sjuka barn. De som är “bara” hemma har nog bättre förutsättningar att leka Florence Nightingale. Eller?

    • Du är inte ensam om att bråka med irritationen. Hos mej slår den in om jag inte får ungarna i säng i någorlunda vettig tid. Ibland vinner jag över irritationen. Ofta förlorar jag. Irritationen är ändå ganska dum i huvudet. Det går att lura den med små medel. Typ envis stolthet.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s