En riktig quitter

Jag har nog säkert mina goda sidor, men så fruktansvärt många dåliga. Ibland är jag en sådan som slutar. En riktig quitter. Till exempel när det gäller blogglistor. Tycker alltid de verkar så lättillgängliga och roliga sådär inledningsvis, men i nuläget ligger jag typ fyra dagar efter och det känns närmast omöjligt att kräla upp ur det stoftet. Jag tror jag ska poppa popcorn och titta på Mad men istället.

2 reaktioner på ”En riktig quitter

  1. Känner igen mig. Älskar listor i början av listan 🙂 Ett tips kan vara att skriva många punkter av listan då man ännu har lust och sedan bara tidsinställa inläggen om man vill publicera hela listan men vet att man inte orkar skriva varje dag.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s